Thursday, March 31, 2011

Anak Teruna Inside

Bismillah..

Hari ni nak share video.. Taken last nite masa tengah tengok2 tv..  hehe..

video


Niceee moment. Ada je yang lagi aktif, tapi tak sempat record. Owh losyen mustajab tu sebagai 'indicator' ye. kalau tak nanti tak nampak sangat. Aku selalu letak remote tv dengan losyen mustajab sebab baby lagi suka tendang2 kalau ada benda atas perut. huhu

Tapiiii.. kalau bapaknye letak tangan, takde makna dia nak gerak ye. Terus diammm je. Sombong tau anak teruna aku ni dengan bapak dia. So, abang jarang la dapat rasa baby kick. Kalau rasa pun, just a mild one. huhu..

Okay takat ni dulu baibaibai =D

4 comments:

Noor Nabila Jasni Teoh said...

waaahhh!!! subhanallah! bestnye lynn dah dpt pengalaman tu~ huhu..heheee...mmg biasa yang bile ayahnye die xmo~ senyap je~ hahaa...akak ngandung kat sek tu pun crite cmtu..ehehee...smoga selamat semuanya ye! bestnye! huhu

lynntaib said...

huhu dia kenal tangan bapaknye besor sikit. ke saje nak buat suspen.. =P

ye doakan aku ye. nanti next entry i upload pic scan 4-D okay! =D

♥Ana el Zahra♥ said...

alahai..comelnya tgk baby tendang2 mcm 2...nak tanya...baby start gerak brape minggu eh? saya baru pgnant 9mgu..tp kdg2 time malam semacam ada rasa mcm bby gerak je...xtaula kalau 2 perasaan je..xpnh ada pengalaman sblm ni...huhu

lynntaib said...

hai ana, salam kenal yee.. =)
tahniah dah pregnant jugakk.. blh geng =)
hm, saya dulu ms masuk 16weeks baru rs baby gerak. sbb ank 1st kan, so xtau la rs baby gerak tu cane ms tu. =P